امیر خلوت سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

مرغ کاسرول؛ طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه مرغ کاسرول

پیام سایت : به وب سایت امیر خلوت خوش امدید

غذای کاسرول مرغ مربوط به ایتالیا است و خیلی راخت درست می شود. این غذا از ترکیب ادویه جات، گوجه فرنگی خشک شده، پنیر خامه ای و اسفناج تشکیل شده است، طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه غذای خوشمزه کاسرول مرغ با اسفناج و پنیر خامه به همراه گوجه فرنگی خشم و موزارلا

این دستور غذای ایتالیای ویژه یک شام ۵ ستاره و عالی است. مرغ کاسرولی بسیار خوشمزه است و حتما ان را به دلیل داشتن ادویه حان مختلف، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی و اسفناج می پسندید؛ این ترکیبات باعث می شود که مرغ بسیار معطر و خوش طعم شود و غذایی فاقد گلوتن است.

مرغ کاسرول

پخت کاسرول مرغ با اسفناج با طعمی متفاوت

لیست مواد تشکیل دهنده برای کاسرول مرغ :

  • چهار جفت سینه مرغ بدون پوست
  • یک قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
  • یک قاشق چای خوری پاپریکا
  • یک قاشق چای خوری پودر پیاز
  • یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • تکه های فلفل قرمز خردشده
  • چهار اونس پنیر خامه ای
  • چهار اونس گوجه فرنگی خشک شده (تقریبا خرد شده)
  • یک قاشق غذاخوری روغن
  • پنج اونس اسفناج تازه
  • ۱/۴ فنجان موزارلا

طرز تهیه کاسرول مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی

مراحل پخت  و آماده سازی کاسرول مرغ

– در ابتدا فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. درون کاسه ای کوچک ادویه ایتالیایی، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را می ریزیم و ترکیب می کنیم.

مرغ کاسرول

– سینه مرغ را با گوجه فرنگی خشک و روغن تفت می دهیم، سپس به آن ادویه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و سینه مرغ را در یک ظرف کم عمق قرار می دهیم.

مرغ کاسرول

– درون یک تابه که حاوی روغن سرخ کرده است، یک تکه کوچک از کره و تکه های کوچک فلفل قرمز له شده را به همراه اسفناج مخلوط کنید، خوب تخلیه کنید و کنار قرار دهید.

مرغ کاسرول

– پنیر خامه ای را و سپس گوجه فرنگی خشک شده را بر روی مرغ بریزید. اسفناج را روی سطح بالا بگذارید و پس از ان موزارلای خرد شده بپاشید.

مرغ کاسرول

– پخت در فر به مدن ۲۰ تا ۳۰ دقیقه :

تا زمانی که مرغ خوب بپزد (دمای داخلی باید ۱۳۶۵ درجه فارنهایت – ۷۴ درجه سانتی گراد باشد)، زمان پخت و پز، بستگی به ضخامت سینه مرغ مورد استفاده شما بستگی دارد و متفاوت است. در آخر هم با جعفری تازه خرد شده غذا را تزیین کنید و آن را فورا سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.

نکات قابل توجه برای پخت کاسرول مرغ

مرغ کاسرول

توجه کنید که ظر باید به اندازه کافی شور باشد (با پنیر خامه ای و موزارلا)

شما می توانید کمی از ادویه جات تند به آن اضافه کنید.

اگر شما یک رژیم غذایی منظم، غیر کتو / کم کربوهیدرات را دنبال می کنید می توانید این غذا را با برنج، کوینولا و یا ماکارانی سرو نمایید.

نظرات و ارسال نظر


..